Spectacolul "Vorbiți tăcere? / Sprechen Sie Schweigen?"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Noiembrie 2018, 19:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 15 Martie 2018 Joi
  • 26 Ianuarie 2018, 19:00 Vineri
  • 1 Aprilie 2017, 19:00 Sâmbătă

Descriere

un spectacol de Gianina Cărbunariu

Emigrarea forței de muncă și exploatarea muncitorilor din anumite domenii de activitate nu este o necunoscută pentru nimeni, dar, în mod tacit, lucrurile merg mai departe în același ritm. Fie că sunt cazuri izolate sau cazuri intens mediatizate, de cele mai multe ori, într-un fel sau altul, ele se încheie cu bine pentru angajatori. Astfel, au fost documentate și studiate, iar în spectacol explorate teme curente ale societății europene, precum condițiile de muncă ale lucrătorilor români din Germania și mediul lor de trai.

Oameni ce se află în fața faptului împlinit: nu-și mai primesc salariile și uneori sunt prea neputincioși pentru a face reclamații sau pentru a protesta.
Păstrarea tăcerii este obligatorie în timpul contractului și chiar și după încetarea sa. Până și autoritățile închid ochii, iar fenomenul continuă și este răspândit la nivel global, cu toate afacerile conexe: cazarea, transportul, mâncarea etc.

Se oglindesc realități și sentimente, într-un spectacol multilingvistic și multicultural, în care duritatea verosimilului ni se înfățișează prin situații de viață care ne sunt arhicunoscute fiecăruia dintre noi, fie că am fost implicați în mod direct sau cunoaștem pe cineva care a trecut sau chiar trece prin asta.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?