Theatre Russian Ballet Sankt Petersburg "Lacul Lebedelor"

Imagini

Informații

Data: 5 Mai 2023, 19:00 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Theatre Russian Ballet Sankt Petersburg "Lacul Lebedelor"
Începutul evenimentului:5 Mai 2023, 19:00
Evenimentele trecute
  • 13 Februarie 2020, 20:00 Joi

Descriere

După un SOLD OUT nemaivăzut până acum pentru o piesă de balet clasic pe o scenă românească, cea mai prestigioasă trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg, se întoarce în România! Nu rata ocazia de a trăi cea mai intense poveste a tuturor timpurilor! Spectacolul ce a cucerit mii de inimi în România!
La cererea publicului, cel mai consacrat balet rus din Sankt Petersburg se întoarce în România cu extraordinarul spectacol "Lacul lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski!
Fiecare iubitor de balet are ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc.
Renumita Trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg a obţinut recunoașterea publicului român dar și din întreaga lume, a revoluţionat lumea spectacolelor, iar acum este nerăbdătorare să prezinte "Lacul lebedelor" din nou din România.
“Am susținut multe spectacole de-a lungul carierei mele, am dansat pentru Regele Spaniei, Regina Angliei, am luat contact cu “scândura” scenelor: La Scala - Din Milano, Metropolitan Opera House, Vienna Staatsoper, Paris Opéra și multe altele, și pot spune din toată inima că publicul român este unul aparte, un public ce fuzionează cu cultura rusă, un public pe care îl simți prezent, alături de tine atunci când dansezi. Un public cald dar în același timp foarte exigent! Tocmai din acest motiv gândul de a mă reîntoarce în România mă bucură dar mă și înspăimântă, fiindcă realizez că trebuie să fiu la cel mai înalt nivel al meu. Faptul că avem șansa să ne reîntoarcem în România cu piesa “Lacul Lebedelor” pentru mine este o onoare“, a declarat prim balerinul Aslan Karginov într-un interviu acordat.
Legenda despre prinţese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinţ, rămâne şi în zilele de astăzi poate cea mai frumoasă poveste de balet ce a fost lăsată posterităţii şi este întâlnită în basmele mai multor popoare.
Lacul lebedelor este o creație unică și perfectă în ciuda schimbărilor de modă muzicală și dansatoare. Lebăda albă este cu adevărat un simbol al baletului rus, al frumuseții și al magnificului său.
LACUL LEBEDELOR - un spectacol inedit, va avea loc dupa cum urmeaza:
1. București - 14 Mai 2022 / ora 19:00 Sala Palatului
2. Constanța - 15 Mai 2022 / ora 19:00 Teatrul Național de Operă si Balet Oleg Danovski
3. Sibiu - 20 Mai / ora 20:00 Centrul Cultural Ion Besoiu
4. Cluj - 21 Mai / ora 19:00 Casa De Cultura a Studentilor
Despre Trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg
De foarte multe ori școala de balet din Rusia a avut un rol important în lume, iar baletul clasic rus a fost considerat o carte de vizită a Rusiei, simbol al culturii rusești. Educația academică puternică este una dintre cele mai importante părți ale profesionalismului artiștilor de balet din Rusia, în special în Sankt-Petersburg. Și nu poate fi diferită, deoarece este școala de balet cea mai renumită în lumea întreagă. Este vorba despre Academia de Balet Vaganova, fondată la 1738, situată în Sankt-Petersburg.
Membrii baletului:
Odette – Ana Voytina
Odile – Maria Velikaia
Price Siegfried – Alexandr Voytin / Aslan Karginov
Queen – S. Markova
Rothbard – S. Gaevoy/A. Provotorov
Jester – S. Gaevoy/R. Makhiyanov
Brides – P. Golub, V. Laletina, M. Ushakova, P. Zvereva
Little Swans – A. Epifanova, G. Kadyrova, K. Onuchina, N. Safonova
Big Swans – N. Provotorova, P. Golub, A. Ivkova
Spanish dance - A. Berezovsky, V. Laletina, A. Marchenko, N. Provotorova
Venetian dance – R. Borozdina, M. Onuchin și artiștii baletului
Hungarian dance – S. Laletin, V. Laletin și artiștii baletului
Mazurka - artiștii baletului
Conducătorul baletului – V. Artemyev
Câștigători al multor competiții internaționale
 
Reguli de acces decise de către organizator:
1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori.
2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.
4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
5. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat și datele celor care le prezintă, pentru a le transmite autorităților competente.
6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
7. Organizatorul are dreptul să-l anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.
8. În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
9. În cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de organizator, cumparatorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.
11. Este interzis accesul cu:
– sticle;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;
12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
13. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?