Zilele Amanților

Imagini

Informații

Data: 18 Februarie 2024, 19:00 Duminică

Descriere

Bilete online aici https://www.ambilet.ro/tc.../zilele-amantilor-teatru-sibiu/
Mult îndrăgitul spectacol, “Zilele Amanților”, revine!
La aproape 10 ani de la apariția romanului „Zilele amanților” scris de Corina Ozon, care a continuat într-o serie de șase volume de succes, sub titulatura ”Amanții”, personajele cărții prind viață într-o viziune regizorală modernă și inedită, pusă în scenă de Teatru la Infinit din Sibiu: un one woman show interpretat de actrița Iulia Popa. O comedie spumoasă, din care nu lipsesc accentele dramatice, dar nici limbajul cotidian. Relația adulterului este redată prin prisma a trei personaje (soțul-soția-amanta), iar povestea îi captivează pe spectatori prin realismul situațiilor. Vă invităm la o piesă contemporană, bazată pe un text definit de scriitorul și dramaturgul Ștefan Carman drept „o scriitură cinică și vie”.
CONTINE LIMBAJ NECENZURAT!

Distribuţia: Iulia Popa
Regia: Mirela Presecan
Nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Durată: 70 minute
Notă: Biletele se pot achiziționa fie online pe ambilet.ro, fie prin rezervare la telefon 0721 243 034 și achitate la intrare în ziua spectacolului.
PRET BILET: 50 LEI
Prețul biletelor pentru studenți este de 30 de lei.

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului.
Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?