Arena DH

Imagini

Informații

Data: 24 - 25 Septembrie 2022
Locul: zona Platos - Poiana Poplacii, DJ106, Păltiniș 550001, Romania

Descriere

ARENA DH
24-25 Septembrie 2022
La Arena Platoș Păltiniș
Arena DH este un concurs de mountain-bike downhill individual, organizat de Asociația Arena Lifestyle, cofinanțat de Primăria Sibiu, sub egida Federației Naționale de Ciclism și se adresează spre două categorii de sportivi, profesioniști și amatori. Concursul este la cea de-a cincea ediție iar pe parcursul ultimilor ani a contribuit serios la dezvoltarea acestui sport în România. Evenimentul se desfășoară pe traseele de biciclete amenajate în complexul Arena Platoș Păltiniș. Ediția din acest an va reuni aproximativ 100 de sportivi, la ambele categorii.
TRASEU: Traseu Roșu “DH Trail” , compus din mai multe dropuri,corner, contrapante și wall ride.
CATEGORII: OPEN, JUNIORI, ELITE, MASTERS, FEMININ, COPII.
REGULI:
Competiția se desfașoară conform normelor UCI. Concurenții sunt obligati să poarte cască, oclelari tip gogles, genunchiere, numere de concurs, dopuri sau mașoane care acoperă extremitațile ghidoanelor.
Concurenții trebuie să parcurgă traseul minim de două ori la antrenamente.
Purtarea numerelor de concurs atât pe ghidonul bicicletei cât și pe spatele concurentului este obligatorie la antrenamente, calificări și finală.
Sportivii participanți la clasele JUNIORI, ELITE, MASTERS, FEMININ sunt obligați să fie licentiați la FRC.
Participanții la clasa OPEN sunt nevoiți să facă dovada unei asigurări de accident și a unei vizite medicale (minim la medicul de familie) care să ateste faptul ca este fizic apt pentru sport.
De asemenea toti sportivii sunt obligați să parcurgă traseul la picior măcar o data înainte de a-l face pe bicicletă.
Procedura de concurs:
Sâmbătă se desfășoară antrenamentele oficiale și manșa de calificări, seeding run. În urma manșei de calificări se afișează lista de start pentru finală.
Duminică se desfășoară antrenamentele oficiale și manșa de finală.
Ordinea de start pentru manșa de finală este în ordine inversă față de rezultatele obținute în manșa de calificări, concurentul cu cel mai bun timp are startul ultimul.
Manșa de calificări/seeding-run nu este obligatorie pentru categoriile Elite și Feminin. Pentru aceste categorii, ordinea de start pentru manșa finală este dată de clasamentul de DH UCI.

PROGRAM
Sâmbătă, 24 Septembrie:
10:00-13:00 Înscrieri și Antrenemente
13:30 Ședință tehnică
14:00 Calificări (seeding run)
Duminică, 25 Septembrie:
10:00 Ședință tehnică
10:15-11:45 Antrenamente
12:00 Finala
15:00 Ceremonia de Premiere

Alinierea la start
Open
Copii
Feminin
Masters
Juniori
Elite
Înscrierile se fac on-line începând cu data de 1 septembrie 2022 iar vârsta minimă este 10 ani.
Nu se percepe taxă de participare.
Cartelele pentru acces cu telescaunul se achiziționează de la Casierie.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?