BC CSU Sibiu VS. BC Athletic Neptun Constanța

Imagini

Informații

Data: 1 Octombrie 2021, 18:00 Vineri

Descriere

BC CSU Sibiu debutează în Liga Națională de Baschet Masculin vineri, 1 octombrie, de la ora 18:00, la Sala Transilvania. În prima etapa din LNBM, baschetbaliștii sibieni primesc vizita celor de la BC Athletic Neptun Constanța. Partida nu va fi televizată iar biletele s-au pus în vânzare pe platforma www.bilete.ro
 
Accesul se face în limita a 30 la sută din capacitatea Sălii, conform restricțiilor impuse de autorități, în baza certificatului digital Covid și tichetelor de acces care costa 20 de lei.
Elevii de până la 14 ani beneficiază de reducere de 50 la sută din prețul biletelor, iar la acces li se poate solicita documentul doveditor al vârstei (certificat de naștere, act de identitate, carnet de elev). Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc.
 
Masca de protecție este obligatorie a fi purtată pe întreaga durată a perioadei petrecute în incinta Sălii Transilvani și rugăm spectatorii care participă la evenimentul sportiv să ocupe doar locul înscris pe tichetul de acces si să păstreze distanțarea de 1 metru.
 
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?