Canyoning pe Valea Porumbacului

Imagini

Informații

Data: 3 Septembrie 2023, 09:30 Duminică
Locul: Anii Drumeției

Descriere

Dragi iubitori de natură,
Te invităm să descoperi o activitate recreativă de explorare a naturii: canyoningul.
Canyoning-ul este o activitate recreativă de parcurgere a văilor adânci, cu sau fără apă, deobicei mărginite de pereți înalți și verticali, prin tehnici specifice de canyoning folosind echipament de protectie.
Traseul propus durează 3 ore și se pretează oricui are o condiție fizică medie și iubește aventura.
Vom explora împreună o vale sălbatică de pe nordul masivului Făgăraș pășind prin albia pârâului, sărind de la câțiva metri ori bucurându-ne de toboganele naturale pregătite nouă de către Mama Natura!
Pentru cei care nu doresc să facă salturile în apă, există varianta de ocolire. De asemenea, vesta și costumul de neopren ajută la flotabilitate.
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
09:30 parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr
Ne imbarcam în mașini personale și mergem spre Valea Porumbacului la baza sportivă din zona Castelul de Lut. Dacă nu dispuneți de transport, luati legatura telefonic cu ghidul organizator.
ECHIPAMENT NECESAR
Echipament necesar cu care să vii de acasă:
– prosop, gel de duș, etc pentru dușul de după tură
– costum de baie – haine de schimb
Echipament pus la dispoziție de organizator:
– Tot echipamentul tehnic și de protecție (încălțăminte și costume de neopren de 5-6 mm, veste flotante, căști, etc).
– Dușuri calde, vestiare
COSTURI
240 lei/persoană
include:
– echipament tehnic de protectie.
– transfer din baza sportiva la si de la canion.
– ghidaj de specialitate.
GHID
Ionel Șoroștinean
Ghid Montan/Ghid Canyoning
0722377667
Nota: Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care nu vin echipați corespunzător cerințelor sau fara condiție fizică adecvată.

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?