CONCURS "Plimbă-te cu Cioran pe bicicletă!"

Imagini

Informații

Data: 25 Iunie 2021, 12:00 Vineri

Descriere

Concursul „Plimbă-te cu Cioran pe bicicletă!“, care va va avea loc în perioada 28 Mai - 25 Iunie 2021, este organizat de Asociația Tura În Natură în parteneriat cu firma Unimat.

Scopul este promovarea traseului ciclo-turistic Emil Cioran și a lucrării de artă modernă a artistului Ștefan Radu Creţu ”O Piatră în Cer şi Pământ”, amplasată în fața Căminului Cultural din Rășinari. Lucrarea a fost realizată în cadrul proiectului ”Emil Cioran – Filozof și Biciclist” finanțat de primăria Rășinari în cadrul Agendei Culturale 2020.
Participanții la concurs vor trebui să parcurgă traseul cicloturistic Emil Cioran şi să îşi facă poze în care vor apărea alături de cele 7 panouri informative de pe traseu și o poză în fața lucrării O Piatră în Cer şi Pământ din Rășinari.

Panouri informative sunt amplasate astfel:
1. intrarea in Padurea Dumbrava de pe aleea catre intrarea B la Zoo;
2. intersectia dintre pista de biciclete a CJ Sibiu si drumul forestier principal din Padurea Dumbrava;
3. Manastirea Rasinari;
4. catunul Trainei;
5. centrul localitatii Rasinari (vis-a-vis de primarie);
6. lucrarea O piatra intre cer si Pamant din fata Caminului Cultural din Rasinari; 7. intersectie drum de tara cu DJ Sibiu - Cisnadioara; 8. trecerea de pietoni de la Muzeul Satului (la iesirea din padure).

Pozele vor fi postate de fiecare participant pe profilul său de Facebook iar postarea trebuie să conțină tag către pagina de Facebook a asociaţie @turainnatura.
Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu (random.org).

Pentru că lucrurile frumoase sunt întotdeauna cele realizate alături de prieteni, premiul acestui concurs, o bicicleta MTB, va fi oferit de către compania Unimat, care este activ implicată la nivel sportiv și educational în viaţa comunităţii sibiene.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?