CTV Pedală Pe Gusternita

Imagini

Informații

Data: 2 - 4 Octombrie 2020

Descriere

Din păcate pandemia Covid19, restricționează organizarea concursurilor de MTB la care eram obișnuiți să participăm, dar nu putem să stăm liniștiți și avem plăcerea să vă invităm la pedală alături de CTV Cicloturism Vâlcea pe dealurile Gușteriței in perioada
02- 04.10.2020!!
#Vom pedala Sâmbăta 03.10.2020, pe traseul consacrat al concursului Gușterita MTB, grad de dificultate scăzut, aproximativ 30 de km!
#Vom cunoaște Sibiul pe bicicletă Duminică 04.10.2020!!
#Cazarea se va face la prietenul nostru Daniel care ne pune la dispoziție 9 camere/ 90 lei/zi!!
#Bineînțeles nu vor lipsi tuciul CTV și socializarea dinaintea turei!!!
#Pentru alte detalii privind cazarea ne puteți contacta la numerele de telefon 0745419328 Alin și 0751648025 Sicu!
#Vom redescoperi împreună zona nordică a Sibiului denumită Guşteriţa, una de tradiţie pentru mountain bike!!!!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?