Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara - Șaua Măgura - Vf. Măgura

Imagini

Informații

Data: 28 Ianuarie 2023, 08:30 Sâmbătă
Locul: circuit Cisnădioara - Șaua Măgura - Vf. Măgura

Descriere

Dragi drumeți,
Vom porni din centrul satului Cisnădioara, și vom urca pe valea Argintului, urmând marcajul triunghi albastru, către Curmătura Măgurii. Aici vom coti spre Est și, după un urcuș mai susținut, vom atinge Vf. Măgura și ne vom bucura de o panoramă deosebită asupra împrejurimilor.După un popas de 15 minute, vom coborî pe traseul cruce albastră pentru a ajunge înapoi, în centrul satului Cisnădioara.
Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele detalii:
Drumeția este potrivită persoanelor cu condiție fizică și copiilor de minim 8 ani, care au mai parcurs trasee cu diferențe de nivel mai mari. Copiii de la 8 ani în sus pot participa, cu condiția să fie însoțiți de un adult, părinții sunt cei responsabili pentru a evalua dificultatea traseului pentru copii.
Drumeția se va ține cu minim 10 participanți adulți.
Unde și când ne întâlnim?
La ora 08:30, în parcarea magazinului DECATHLON, din Shopping City Șelimbăr.
De acolo ne vom deplasa cu mașinile personale, pe ruta: Sibiu–Cisnădioara, și vom parca în parcarea din centrul satului. La finalizarea drumeției vom recupera mașinile tot de acolo.
Echipament necesar:
Ghete de drumeție înalte, cu talpă aderentă; ghetele trebuie să fie potrivite și pentru zăpadă;
Haine adaptate sezonului, inclusiv un ultim strat impermeabil; tricou sau bluză de corp de schimb;
Rucsac mic de tură;
Parazăpezi, căciulă și mănuși, ochelari de soare;
Sticlă cu apă, minim 1L;
Gustare pentru o pauză la jumătatea traseului;
Bețele de trekking – recomandare.
Costuri:
50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.
Transport:
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0722-177001, după efectuarea înscrierii.
După finalizarea procesului de înscriere, ghidul va crea un grup de whatsapp pe care ne vom organiza / redistribui în mașinile celor care vin cu mașina. Costurile de transport ale acestora vor fi acoperite, în comun, de către ocupanții mașinii respective (costul aproximativ va fi de aprox. 20 lei / pers).

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?