Drumeție pe rachete în Munții Cindrel: Refugiul Cânaia

Imagini

Informații

Data: 12 Martie 2023, 08:00 Duminică
Locul: Munții Cindrel: Refugiul Cânaia

Descriere

Dragi drumeți,
Duminică, 12 martie, vă invităm la o drumeție pe rachete în Munții Cindrel – Refugiul Cânaia. Traseul pe care îl vom urma este de dificlultate medie și vom străbate după cum urmează:
Păltiniș – Șaua Bătrână – Vf.Rozdești – Ref.Canaia – retur
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
La ora 08.00, Restaurant Jacob Grillhouse (Parcare Zoo).
ECHIPAMENT NECESAR
Ghete de drumeție înalte, cu talpă aderentă; impermeabile și peste gleznă;
Haine adaptate sezonului, zăpadă/ploaie/vânt – în mai multe straturi;
Strat termic;
Parazăpezi, guler-buff, căciulă și mănuși, ochelari soare;
Frontală;
Bețe de trekking/ski;
Rachete de zăpadă;
Sticlă cu apă/ceai, minim 1L;
Sandwich-uri/gustări;
COSTURI
50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.
Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.
TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.
Notă: Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo, cantitatea și starea zăpezii și omogenitatea/eterogenitatea grupului.

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?