Fugi Erika Run

Imagini

Informații

Data: 4 Iunie 2022, 07:00 Sâmbătă
Locul: Sibiu City App Editor, Sibiu, România

Descriere

Fugi Erika Run! - 4th June - Dance Marathon
7:00–10:00 - Open deck (poti sa redai, daca ai format .wav)
10:00–15:00 @dscntd


Dupa doi ani de indurat distantare sociala, metafizicul nostru a suferit in mod dramatic. Gandurile noastre au fost directionate catre siguranta, iar emotiile noastre au fost tinute captive.


Dansul nu a fost permis, interactiunile sociale au fost transformate in momente de constiinta in oglinzile bailor noastre. Toti am trait-o. Toti am facut ce a fost mai bine pentru noi toti. Toti am fost responsabili in modurile noastre. Acum e timpul sa dansam!


Pe durata Maratonului International Sibiu, oferim o noua cursa, o cursa pentru oamenii care nu alearga, o cursa in care poti sa experimentezi frumusetea si bucuria unui maraton prin dans, un mic tratament anti-depresie.


Timp de 7 ore poti sa te dansezi sa iti redescoperi corpul, sa asculti muzica intr-un setup Funktion-One | Home in piata Huet Sibiu Romania, in ritmul intretinut de cei de la Disconnected (adub b2b toygun).


Erika te va supraveghea, va fi alaturi de tine, si va urmari ringul de dans, se va asigura ca ramai hidratat alaturi de echipa nerds.sh.


Intrand in clasament poti castiga unul din premiile oferite de nerds.sh:
- 1st Place - 3 EGLD
- 2nd Place - 2 EGLD
- 3rd Place - 1 EGLD


Scan the QR si inregistreaza-te in .app

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?