GLS Triathlon Challenge 2022

Imagini

Informații

Data: 7 August 2022, 08:00 Duminică
Locul: Padurea Dumbrava Sibiu, Sibiu, Romania

Descriere

Probabil cel mai frumos triathlon de asfalt din România!

Pornim la drum cu mult entuziasm, cu o idee veche de cel puțin 10 ani – să organizăm un triathlon în Sibiu, în superba zonă a Pădurii Dumbrava, cu minunatele ei locații: Grădina Zoologică din Sibiu, Muzeul Civilizației Tradiționale ASTRA si drumurile județene Sibiu - Rășinari DJ 106 A și Sibiu - Cisnădioara DJ 106 D.

Va fi un triathlon altfel penru că fiecare probă, înotul, bicicleta și alergarea, nu vor fi doar bifate, ci trăite la maximum datorită condițiilor deosebite în care se desfășoară: lacul din Grădina Zoologică, în care se va înota, este situat în mijlocul păduri și înconjurat de animale care mai de care mai exotice, se va pedala pe superbele drumuri care leagă Sibiul de Rășinari și de Cisnădioara, ambele închise traficului, parcurgându-se două ture a câte 20 de km, marea majoritate la umbra pădurii, iar alergarea va avea loc în celebrul Muzeu al Civilizației Tradiționale ASTRA, un loc pe cât de frumos pentru ochiul omului, pe atât de încărcat de istorie și de pace.

Vor fi 3 probe în cadrul competiției:
Full triathlon – 1500 m înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare
Half triathlon – 750 m înot, 20 km bicicletă, 5 km alergare
Stafetă - în care fiecare membru parcurge, pe una din probe, distanța de la Full Triathlon: 1500 m înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare.

Înscrierile vor fi limitate la maxim 100 de concurenți, pe fiecare din cele 3 probe, iar acestea vor debuta în data de 21 mai 2022.

Totodată, regulamentul competiției va fi unul similar competițiilor internaționale oficiale de triathlon.

Vă invităm așadar să luați parte la un eveniment deosebit, pe care sperăm să îl savurați la maximum.

https://acceptaprovocarea.com/

Partener principal: GLS România.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?