Kriya Yoga Mai Sibiu

Imagini

Informații

Data: 13 Mai 2023, 10:00 Sâmbătă
Locul: Zen Holistic Center, et. 3, Str. Oituz, 25a, Sibiu, România

Descriere

Kundalini Kriya Yoga este o tehnică yoghină străveche din munții Himalaya care are că scop principal expandarea conștiinței și este oferită prin linia maestrul Yogiraj Siddhanath. Tehnica este descrisă în "Autobiografia unui Yoghin" de Paramahansa Yogananda. Kriya Yoga este pentru toată lumea. Această știința este simplă și folosește curenții energetici naturali ai corpului, purificându-l. Astfel corpul, mintea și sufletul sunt reîntinerite și revigorate.

În cadrul acestei tehnici de pranayama prin șirea spinării, vom experimenta cele două energii subile, prana și apana. Prin acest proces, cei doi curenți sunt neutralizați și astfel, îmbătrânirea corpului este încetinită. Cum se întâmplă asta ? Prin reînoirea sângelui și a celulelor cu forță vitală (prana), distilată din respirație și introdusă în șirea spinării și în creier. Respirația este cordonul care unește sufletul de corp. Astfel, respirația este cheia pentru expandarea ființei și unirea ei cu natură esențiala care este deja în noi. Prana este energia care expandeaza conștiința și Apana e energia care purifică corpul, mintea și emoțiile pentru a ajunge la esență.


CE VOM FACE ?
Vom învața tehnicile Omkar Kriya, Shiva-Shakti Kriya, Mahamudra, Paravasta. Atelierul va dura 3 ore.
Vom curața și magnetiză chakrele prin sunet, vibrație și lumină subtilă pentru ca energia pranică să treacă mai ușor prin canalul spinal central.
Vom folosi curenții din canalul spinal central : Prana și Apana pentru ne magnetiză corpul fizic și corpurile subtile.
Ne vom purifică corpul fizic și subtil pentru a experimenta o stare de conectare la esența noastră, la natură și la oamenii din jur.
Vom integra energia generată printr-o tehnică care stabilizează emoțiile și respirația.
Vom gustă din starea de expasiune, astfel manifestând o viața mai aliniată la claritatea din interior.


CINE VA FACILITA?
Hamsacharya Ana Singh își petrece o mare parte din viață în India din anul 2013. Practică Kundalini Kriya Yoga de 11 ani. A petrecut mult timp alături de maestrul ei Yogiraj Siddhanath și soția lui Guruma Shivangini la ashramul acestora - Siddhanath Forest Ashram - din junglă de langă orașul Pune. În 2017, a fost inițiată să predea această tehnică. A organizat mai multe ateliere de Kriya Yoga în Transilvania și acum vine cu bucurie pentru prima oară la București.


CARE SUNT BENEFICIILE ?
Echilibrarea gândurilor și emoiilor și ai curenților energetici din corp.
Cultivarea stării de conștiința expandată prin care se generează foarte multă pace interioare, bucurie și acceptare.
Încetinirea îmbătrânirii corpului. Dacă vrei să practici pe propria piele tehnicile de reîntinerire practicate de yoghinii din cele mai vechi timpuri.
Purificarea și detoxifierea corpului, a gândurilor și emoțiilor.
O stare de conectare profundă la esență, la natură, la oameni și la momentul prezent.
O stare de profundă centrare interioară, claritate în propria viziune și dezvoltarea intuiției


CUI SE ADRESEAZĂ ?
Oricărui om, începător și avansat, care vrea să aibă experiența de a trăi mai aproape de propria esență.
Atât oamenilor care sunt total la început de drum pe această cale, oamenilor care au familie, job și provocări și doresc să manifeste o stare de centrare și intuiție, în aceeași măsură și oamenilor care au deja experiența practicilor spirituale și doresc să o adâncească.


CARE E INVESTIȚIA TA ?
150 ron. O parte din investiții vor fi donate ashram-ului lui Yogiraj. Dacă cineva are probleme financiare, și dorește să participe, ne poate contacta direct.
Înscrierile se fac pe Whatsapp la +919779397031, apel telefonic la 0741203081 sau pe email pe lazarana108@gmail.com, precum și la Sambodhi Studio.
Datorită spațiului limitat, înscrierea se face pe baza plății unui avans de 90 ron, pe Revolut la 0741203081 sau transfer bancar pe contul RO92BTRL00501201767946XX


CUM SĂ TE PREGĂTEȘTI ?
E important să ai stomacul gol. Mănâncă cu 2 ore 30 sau 3 ore înaintea atelierului.
Poți să îți aduci o sticlă cu apă.
Poartă haine confortabile.
Dacă ai o pernă sau păturică preferată, adu-o cu ține. Salteluțele vor fi disponibile la locație.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?