Maratonul Internațional 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Mai 2020, 08:00 Sâmbătă

Descriere

În ultima sâmbătă a primăverii, Sibiul se pune în mișcare la cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Așteptăm alergători profesioniști și amatori, copii și adulți, ONG-uri, voluntari, instituţii publice şi companii locale - toată lumea care își propune să contribuie la schimbarea comunității și să iasă din zona de confort.

Ce curse ai la dispozitie si pentru ce cauza poti alerga?
Amintim că ai de ales din 54 de cauze, pe care te invităm să le citești cu atenție. În ceea ce privește cursele, te așteptăm indiferent dacă ești alergător amator sau profesionist – important e să vrei să-ți depășești limitele.

Poti opta pentru:
• Crosul Visma (5km);
• Zacaria 10K (10km)
• Maraton Continental (42 km);
• SemiMaraton (21 km);
• Marquardt TeamRun (ștafetă 4×5,3km);
• Squad Race;
Și, desigur, așteptăm picii la Cursele Copiilor.

Pentru detalii despre cauze, trasee și curse, dar și alte informații, dă o tură pe www.maratonsibiu.ro și pagina noastră de facebook.

Alearga in familie cu sprijinul Gama IT 
În acest an, partenerul nostru Gama IT încurajează participarea familiilor la maraton și acoperă taxele de înregistrare pentru 100 de copii din familiile care se înscriu în formulă completă / extinsă: ambii părinți sau un părinte, în cazul familiilor monoparentale, și un copil* (se acoperă taxa pentru un copil per familie, pentru a le permite cât mai multor familii să beneficieze de facilitate). Dacă dorești să beneficiezi de taxa gratuită, te rugăm să ne trimiți un email cu detalii pe inscrieri@maratonsibiu.ro, după ce te înscrii și îți achiți taxele / taxa de participare și îți înscrii copilul, iar noi vom valida taxa acestuia.

Vrei sa alergi in diaspora?
Vrei să alergi pentru una din cauze, dar nu poți ajunge la Sibiu în ziua evenimentului? Te invităm să te alături prietenilor noștri din diaspora și să alergi indiferent unde te afli.

Devino fundraiser
Pe lângă faptul că 50% din taxa de alergare pe care o achiți merge direct către cauza aleasă, poți ajuta echipa să-și atingă obiectivul devenind fundraiser și convingânduți prietenii să te susțină.

Tema editiei
Încă de la început, am încercat să construim și să creștem evenimentul în jurul unor valori în care credem. De-a lungul timpului am încercat să ne setăm și câte o temă-direcție a ediției, care să reflecte anumite valori sau mesaje importante pe care doream să le aducem mai aproape de participanții la maraton. În acest an, punem lentila pe problema reducerii consumului de plastic. Ne vom tot auzi pe parcurs cu idei despre asta.

Pana cand te poti inscrie?
Termenul limită pentru înscrierile alergătorilor este 11 mai, ora 23.59, iar susținerile vor putea fi înregistrate până în data de 1 iulie 2020.

Cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu este organizată de Fundatia Comunitara Sibiu, în parteneriat cu Grey Projects, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și cu sprijinul partenerului principal tradițional Visma Software Romania.

NB: Dat fiind că de ceva vreme lumea se confruntă cu virusul COVID-19 și destule evenimente își reanalizează programele și modurile de desfășurare și ținând cont de faptul că și evenimentul nostru aduce în același loc câteva mii de oameni în același interval de timp, vom monitoriza evoluția virusului în zonă și vom analiza potențialele riscuri pentru participanți, indiferent dacă sunt alergători sau oameni dragi care vin pe traseu să-i susțină. Momentan, am creat o pagină cu câteva informații utile privind virusul și situația unor evenimente a căror activitate a fost pereclitată. În cazul în care intervin careva modificări în programul sau modul de desfășurare al Maratonului, vom reveni cu detalii pe toate canalele noastre de comunicare. Mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să stați pe aproape!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?