Maratonul Internațional 2020

Imagini

Informații

Data: 29 August 2020, 07:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 30 Mai 2020, 08:00 Sâmbătă

Descriere

În 29 august 2020, Sibiul se (re)pune în mișcare! În ultima sâmbătă de vară, vom organiza alături de partenerii noștri cel mai bun maraton pe care il putem face.

Trăim vremuri complicate, care ne propun probleme pe care niciunul din noi nu le-a mai întâlnit, însă adaptarea este unul dintre cuvintele cheie pentru perioada aceasta și cea care vine. Prin urmare, chiar dacă nu ne mai putem întâlni în 30 mai, alături de partenerii și prietenii maratonului ne propunem să ne (re)punem în mișcare în 29 august. Într-un mod diferit, dar cu siguranță la cel mai bun maraton pe care îl putem face împreună în condițiile vremurilor. Iar pentru a reuși acest lucru cât mai bine, vă rugăm să ne trimiteți ideile voastre crețe. Găsiți detalii în articol: http://maratonsibiu.ro/2020-cel-mai-bun-maraton-pe-care-il-putem-face-15280/

Ne bucurăm să avem în continuare alături de noi compania Visma, partenerul principal de tradiție al evenimentului, precum și prietenii de la Colt, partenerul voluntarilor, și Muzeul Astra, care a fost lângă noi de la prima ediție.

Vă mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere. Și de-abia așteptăm să ne reauzim!

Iar între timp, aveți grijă în continuare de voi și de cei dragi,
Echipa maratonului

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?