Maratonul Internațional Sibiu 2021: Cursele Copiilor Decathlon

Imagini

Informații

Data: 3 Octombrie 2021, 08:30 Duminică
Locul:Sibiu, Piaţa Mare

Descriere

Și IOlaMaraton la Cursele Copiilor.
Pentru că ne-a fost dor să ne revedem și cu cei mai mici alergători în Piața Mare, la cea de-a IO-a ediție a Maratonului ne dăm întâlnire cu picii duminică, 3 octombrie, la cele 4 curse:
• Cursa copiilor Decathlon 4-5 ani - 400 m
• Cursa copiilor Decathlon 6-7 ani - 800 m
• Cursa copiilor Decathlon 8-9 ani - 1200 m
• Cursa copiilor Decathlon 10-12 ani - 1600 m
Iar pe cei care nu apucă sau nu se simt confortabili să vină la evenimentul public, îi așteptăm cu la fel de mult drag să lase urme pentru cele 34 de cauze la „Aleargă Oriunde”, oricând între 2 octombrie și 1 noiembrie.
Înscrierile pentru evenimentul public se pot face până miercuri, 8 septembrie, iar pentru „Aleargă Oriunde” până în data de 1 noiembrie. Pentru mai multe detalii și însrieri, fuga pe https://maratonsibiu.ro/detalii-cursele-copiilor
Nu promitem că vom avea parte de tradiționala ploaie de la Cursele Copiilor, dar am depus cerere.
PS: Nu știm voi cum sunteți, dar noi ne imaginăm, din când în când, cum va fi lumea când va crește generația copiilor care aleargă, poate chiar an de an, pentru cauzele preferate de la Maraton.
____________________
Cursele Copiilor de la Maratonul Internațional Sibiu 2021 sunt organizate alături de partenerul Cursei, Decathlon.
Maratonul Internațional Sibiu 2021 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal Visma Software, precum și alături de alți parteneri locali. De asemenea, evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?