Maratonul Internațional Sibiu 2022

Imagini

Informații

Data: 4 - 5 Iunie 2022
Locul: Maratonul International Sibiu, Center, Sibiu, Romania

Descriere

Suntem tot aici și lăsăm urme pentru 34 de cauze, iar asta înseamnă că, în 4-5 iunie, ne vom bucura de toate îmbrățișările-încurajările-micile victorii, care ne vor da forțe și amintiri pentru încă un an.


Cu toate provocările și incertitudinile din ultimii ani, avem în față o hartă cu toate valorile și lucrurile ce ne-au adus alături de 10 ani și, mai ales, știm că putem să ne adunăm din nou în jurul lor și să ne revedem cu încredere și să construim împreună, și de data aceasta, stabilitatea de care avem nevoie.


Hai la cea de-a unsprezecea editie a Maratonului, in 4 iunie, să lăsăm urme la:
Crosul Visma – 5km
Maratonul Continental – 42,19km
SemiMaraton – 21km
Marquardt TeamRun - 4x5,3km
wenglor 10k
Squad Race (13-17 ani) – 3km


Iar duminică, 5 iunie, ne revedem cu micii alergători la Cursele Copiilor Decathlon.
Pe cei care nu reușesc să ajungă la evenimentul public din Piața Mare, îi așteptăm cu la fel de mult drag să lase urme acolo unde vor, între 4 iunie – 1 iulie, la „Aleargă peste tot” cu GLS.

Termenul limita pentru inscrieri este 10 mai, ora 23.59
Detalii despre cauze, înscrieri și premii pe https://maratonsibiu.ro/lasam-urme-si-in-2022-start....

Maratonul Internațional Sibiu 2022 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal Visma Software, precum și alături de alți parteneri locali.
Foto: Adrian Bugariu

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?