Parada moto campanie cancer Pink Ride - Bucuresti & Sibiu

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2023, 12:00 Sâmbătă
Locul: Turtha (strada Someșului nr. 22), Sibiu

Descriere

Asociaţia Femeilor Motocicliste, divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), alături de Vespa Club Bucureşti, organizează duminică, 14 octombrie, în Capitală şi în oraşul Sibiu, parada moto Pink Ride, marcând astfel Luna Internaţională a Conştientizării Cancerului Mamar.

Parada Pink Ride, organizată în scop caritabil şi de conştientizare, la care vor participa motocicliste şi scuteriste din România şi susţinători ai acestora, îşi propune atragerea atenţiei asupra depistării precoce a cancerului de sân - principala cauză de mortalitate prin cancer în rândul femeilor – dar şi asupra importanţei susţinerii femeilor care au primit acest diagnostic.

În cadrul ediţiei din 2023 a campaniei #PinkRide vor fi colectate donaţii care vor ajunge la o membră a comunității WIMA diagnosticată cu cancer de sân.

„Ne bucuram foarte tare ca am ajuns la a treia ediție a #PinkRide şi că ni se alătură încă un oraș la această campanie de conștientizare a importanței depistării precoce a cancerului de sân. În acest an, cu sprijinul comunității moto, care ne-a fost alături de fiecare dată, o vom ajuta pe una din membrele noastre”. (Mihaela Hodivoianu, preşedinta Asociaţiei Femeilor Motocicliste din România)

În Bucureşti, startul paradei moto Pink Ride, desfăşurată cu susţinerea Brigăzii Rutiere a Capitalei, se va da duminică, 14 octombrie, la ora 11:00, la Fântâna Mioriţa. Marşul se va desfăşura pe următorul traseu: Fântâna Mioriţa (Gara Băneasa) - Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Șos. Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenței – Parcul Operei (parcarea centrală).

În Sibiu, parada moto Pink Ride va începe la ora 12:00, la Turtha (strada Someșului nr. 22).

Asociaţia Femeilor Motocicliste din România (WIMA România) este una dintre diviziile Women International Motorcycle Association (WIMA), o asociație internațională de femei motocicliste, fondată în anii '50 în Statele Unite, cu membre în aproape 40 de țări, pe 6 continente.

Link-uri utile:

https://wimaromania.com/ride-pink-octombrie-luna-cancerului-la-san/

https://www.facebook.com/events/290155983812027/?ref=newsfeed

https://wimaromania.com/wima-pink-ride-2022/

https://www.facebook.com/WIMARomania

Contact Asociaţia Femeilor Motocicliste din România:

Mihaela Hodivoianu – 0731.038.956

Cristina Constantinescu – 0722.676.894

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?