Retreat de autocunoaștere prin Yoga & Ayurveda

Imagini

Informații

Data: 7 - 10 Iulie 2022
Locul: Casa Noah, Richiș, Romania

Descriere

Ne întoarcem la Casa Noah cu un retreat magic de autocunoaștere prin îmbinarea a două discipline străvechi: Yoga și Ayurveda.

‍️ Prin Yoga mișcăm energia stagnantă din corp, ne aducem atenția spre interior, și liniștim fluctuațiile minții, iar Ayurveda ne învață ce este benefic pentru tipologia unică a fiecăruia dintre noi și cum să ne reglăm cât mai subtil echilibrul.

Practicile de yoga vor fi adaptate în funcție de nivelul fiecărui participant.

Perioada 7-10 iulie va fi într-o energie de expansiune, care va culmina cu Superluna Plină din 13 iulie. Din punct de vedere energetic, această perioadă este una benefică pentru crearea abundenței pe toate planurile și eliberarea de tot ce nu ne mai este de folos.

Vă invităm, astfel, la un eveniment de retragere din graba cotidiană, de autocunoaștere la niveluri cât mai subtile și la o reflectare și integrare a energiilor pe plan fizic, mental, emoțional și spiritual, într-un loc de care vă veți îndrăgosti.

Sejurul include:
3 nopți de cazare în minunate case săsești
6 mese și 3 gustări vegetariene - mic dejun, gustare, cină, ceaiuri, băuturi răcoritoare
Ritual de Lună Plină și foc de tabără
5 sesiuni de yoga cu Anca
1 sesiune de baie de sunet cu boluri tibetane
Atelier de Ayurveda cu Steli
Sesiune de Integration Game
Drumeție în natură

Opțional:
Masaj la Zen Barn Spa - Elena
Tehnică de relaxare AromaTouch
Transportul nu este inclus.

Pachete:
Cameră single: 2190 lei
Loc în cameră dublă: 1750 lei/persoană


Detaliile complete în prezentarea de mai jos:

Vă așteptăm alături de noi la Richiș!

contact:
Anca ‖ +40 745 480 460
Stelian ‖ +40 766 669 196

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?