Run for Epilepsy

Imagini

Informații

Data: 13 Iunie 2020, 08:30 Sâmbătă

Descriere

Pe 13 Iunie, la Sibiu, ne adunăm la Complexul Naţional Muzeal ASTRA să alergăm pentru epilepsie, pentru persoanele care au acest diagnostic şi pentru a le face viața mai uşoară.

Ne propunem ca prin crosul Epilepsy Challenge să putem aduna fonduri pentru achiziționarea a doua aparate video EEG cu care să dezvoltăm rețeaua existentă de Telemedicină în Epilepsie.

În România se estimează un număr de peste 300.000 de persoane care suferă de epilepsie. Din cauza lipsei unor Centre de Epilepsie şi Monitorizare EEG în oraşele mai mici, foarte mulți dintre aceşti oameni fie nu sunt diagnosticați şi tratați, fie depun eforturi mari călătorind sute de km pentru o consultație de aproximativ o oră într-un oraş mai mare.

Astfel, ne propunem să ajutăm aceşti oameni să aibă şansa la un diagnostic rapid şi corect, urmat de un tratament eficient şi monitorizat. Vă provocăm şi pe voi să vă alăturați inițiativei noastre.

Anul acesta pe langa alergarea clasica de 5 km introducem si o cursa de copii de 800m.

Revenim cu programul imediat ce acesta va fi definitivat.

Înscrierile se pot face pe: https://www.epilepsychallenge.ro/orase/traseu-sibiu.html

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?