Tura in Natura de-a lungul liniei Mocanitei de pe Valea Hartibaciului

Imagini

Informații

Data: 4 Iunie 2022, 10:00 Sâmbătă
Locul: Str.Maior Octavian Niță Nr.30-36, Gusterita, Sibiu, Romania

Descriere

Va invitam sambata 4 iunie la o tura de biciclete in care vom descoperi impreuna natura din Pădurea Gusterita, bisericile fortificate din satele sasesti de pe Valea Hartibaciului si vom finaliza tura printr-un picnic intr-o poiana cu stejari seculari aflata langa linia Mocanitei care circula odinioara in zona.

Ruta pe care o vom urma va fi: Biserica Evanghelică Gușterița – Adăpostul de Câini – Pădurea Gusterita – satul Nou - satul Daia - satul Cașolț - Valea Hârtibaciului - satul Mohu – Selimbar – Piața Mare Sibiu. Traseul are aproximativ 40 de kilometri lungime, 600 metri diferenta de nivel (punctul cel mai inalt al traseului se afla la 640 m altitudine) iar gradul de dificultate este usor-mediu. Pentru cei care nu au experienta in pedalatul pe trasee mai lungi vom pregati si o varianta mai scurta a traseului.

Tariful de participare este de 100 lei/persoana si 50 lei pentru copii si tineri pana in 18 ani.
Pentru a pregati picnicul corespunzator numarului de participanti va rugam sa ne confirmati participarea dvs. pana vineri 3 iunie, ora 18.00.

In pachetul pe care il vom oferi includem ghidaj profesionist si un picnic surpriza la finalul turei. O parte din tarif va fi directionat catre conturile asociatiei Tura in Natura pentru sustinerea activitatilor de remarcare a traseelor de cicloturism din judetul Sibiu, realizate de asociatie in anii anteriori.

Vremea in weekendul viitor se anunta insorita asa ca va asteptam la o iesire pe biciclete marca Tura in Natura, cu plecare din fata Bisericii Evanghelice din cartierul Gusterita la ora 10.00!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?