Tura in Natura de-a lungul liniei Mocanitei de pe Valea Hartibaciului

Imagini

Informații

Data: 4 Iunie 2022, 10:00 Sâmbătă
Locul: Str.Maior Octavian Niță Nr.30-36, Gusterita, Sibiu, Romania

Descriere

Va invitam sambata 4 iunie la o tura de biciclete in care vom descoperi impreuna natura din Pădurea Gusterita, bisericile fortificate din satele sasesti de pe Valea Hartibaciului si vom finaliza tura printr-un picnic intr-o poiana cu stejari seculari aflata langa linia Mocanitei care circula odinioara in zona.

Ruta pe care o vom urma va fi: Biserica Evanghelică Gușterița – Adăpostul de Câini – Pădurea Gusterita – satul Nou - satul Daia - satul Cașolț - Valea Hârtibaciului - satul Mohu – Selimbar – Piața Mare Sibiu. Traseul are aproximativ 40 de kilometri lungime, 600 metri diferenta de nivel (punctul cel mai inalt al traseului se afla la 640 m altitudine) iar gradul de dificultate este usor-mediu. Pentru cei care nu au experienta in pedalatul pe trasee mai lungi vom pregati si o varianta mai scurta a traseului.

Tariful de participare este de 100 lei/persoana si 50 lei pentru copii si tineri pana in 18 ani.
Pentru a pregati picnicul corespunzator numarului de participanti va rugam sa ne confirmati participarea dvs. pana vineri 3 iunie, ora 18.00.

In pachetul pe care il vom oferi includem ghidaj profesionist si un picnic surpriza la finalul turei. O parte din tarif va fi directionat catre conturile asociatiei Tura in Natura pentru sustinerea activitatilor de remarcare a traseelor de cicloturism din judetul Sibiu, realizate de asociatie in anii anteriori.

Vremea in weekendul viitor se anunta insorita asa ca va asteptam la o iesire pe biciclete marca Tura in Natura, cu plecare din fata Bisericii Evanghelice din cartierul Gusterita la ora 10.00!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?