Tura pe biciclete in Padurea Gusterita

Imagini

Informații

Data: 22 Aprilie 2023, 10:00 Sâmbătă
Locul: Dealul Gușteriței, Romania

Descriere

Asteptam demult primavara ca sa incepem turele de bicicleta in natura din jurul Sibiului! Ne-am propus ca prima iesire pe biciclete sa o facem printr-o tura usoara prin pajistile si padurile inverzite de pe dealul Gusterita.
In colaborare cu programul Anii Drumetiei vom organiza in data de 22 aprilie o tura de biciclete care va porni la ora 10.00 din faţa Bisericii Evaghelice din cartierul Guşteriţa.
Va asteptam cu mic cu mare sa participati la aceasta tura usurica de biciclete de doar 15 kilometri cu o diferenta de nivel de aprox 50 metri.
La aceasta tura recomandam utilizarea bicicletelor tip MTB, Gravel, Ciclo-cross sau Electrice. Nu sunt potrivite bicicletele de oraș sau bicicletele tip cursieră cu roți subțiri.
Mai multe detalii despre tura gasiti pe site-ul Anii Drumetiei:

https://aniidrumetiei.ro/.../tura-pe-biciclete-padurea.../

Pentru participarea la acest eveniment trebuie sa achizitionati bilete de pe site-ul

https://booktes.com/.../tura-pe-biciclete-in-padurea...

De asemenea va rugam sa va inscrieti si pe acest formular, pentru o mai buna gestiune a turei:

https://forms.gle/eitypdhhfYPQQHmS8

Va asteptam cu drag la prima iesire in natura pe biciclete marca Tura in Natura!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?