Unstoppable - sport și mobilitate fără bariere

Imagini

Informații

Data: 17 - 19 Iunie 2022
Locul: Urban Bike Revolution

Descriere

În 2021, inspirați de dorința unui prieten cu deficiențe de vedere de a lua startul într-un tur ciclist, am organizat Unstoppable în cadrul Turului Ciclist al Sibiului - Cursa Sponsorilor. Unstoppable este în primul rând un exemplu de cum pasiunea și determinarea combat provocările personale.


Sub umbrela Unstoppable, Urban Bike Revolution reunește proiecte, evenimente și campanii dedicate îmbunătățirii condițiilor de mobilitate și sport pentru persoanele cu nevoi speciale. Ciclismul e un sport extrem de accesibil și integrativ pentru persoanele cu deficienta de vedere, dacă au la dispoziție biciclete și piloți pregătiți.

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda de Tineret și realizat cu susținerea sponsorilor: IFM, MedicalCorp, Decathlon, Nomad Caravan, dar și a partenerilor: Action Sport, Turul Ciclist al Sibiului, Muzeul Astra, Colegiul Economic G. Barițiu, Restaurant Jules, Universitatea de Vest (Timișoara), As. AMAIs (București) As. Tandem Arena (București), Club RODO (Bistrița), As. Muntele Mic Extrem (Caransebeș),

Programul întregului eveniment este:

Vineri, 17 iunie
*Atelier de conectare tineri tipici și tineri cu nevoi speciale, sport și mobilitate fără bariere – Colegiul Economic ”G. Barițiu” Sibiu
*Atelier de mobilitate inclusivă - Clubul de Mobilitate Urbană (AMAIs)
*Activități de socializare – Street Art Delivery

Sâmbătă, 18 iunie
*Tur de bicicletă Sibiu – Cisnădie – Cisnădioara – Sibiu – Anii drumeției
*Plimbare prin pădure/ Foraging & Picnic – Cisnădioara
*Sport fără baiere: cățărare, tenis & fotbal – Parcul Subarini

Ziua 3 - Duminică, 19 iunie
*Start Cursa Sponsorilor - Turul Ciclist al Sibiului
*Vizită & prânz – Muzeul Astra

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?