Yoni Shakti - Well Woman Yoga Therapy

Imagini

Informații

Data: 13 Mai 2023, 17:00 Sâmbătă
Locul: Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts, str. Banatului nr. 7, ap.1, Sibiu, Romania

Descriere

Namaste! Va aștept cu bucurie intr-o călătorie minunata dedicata atât femeilor, cat si adolescentelor.
Vom face acces la ceea ce suntem cu adevarat: esenta puterii si divinitatii feminine! Un spatiu in care ne vom reconecta la energia noastra creativa, la intelepciunea trupului nostru.
Ne vom relaxa sufletul, mintea si corpul, ne vom redescoperi calitatile noastre feminine.
Ca femei, natura noastra ciclica este cel mai important ghid, este o calatorie unica si care nu va fi niciodata aceeasi pentru fiecare dintre noi. Feminitatea este ciclica, fluida, flexibila si in continua schimbare, nu este liniara, rigida si stagnanta.

Acest atelier vine in sprijinul sanatatii femeilor si a vitalitatii in toate etapele vietii, o practica ce onoreaza si respecta feminitatea, ciclurile vietii unei femei.


Schimbul energetic: 100 lei
Inscrieri prin sms la: 0752309537.


Gazda serii:
Daniela Iulia Marta – profesor certificat de Yin Yoga, Yoni Shakti - Womb Yoga, Core Flow Yoga (Hatha, Power, Vinyasa, Forrest), consilier pentru dezvoltare personala, Practician de Gong, boluri tibetane si terapii complementare (Cranio-Sacrala - metoda Upledger, Access Bars, Acces Energetic Facelift, Practica Tibetana – linia vindecari si regresii
*imagine preluată: digitalartwibe - Digital Creator

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?